Szeretnénk, ha a volt ferences klastrom Önnek is a lelki feltöltődés helyét jelenthetné. Ezt célozzák saját programjaink, de lehetősége van saját közösségével is eljönni hozzánk. Ha egyénileg érkezik, szeretettel fogadjuk a plébánián. Lelkigyakorlataink bentlakásosak, elhelyezés két-háromágyas szobákban teljes ellátással. Lelkigyakorlatot tartott nálunk korábban P. Berhidai Piusz OFM, Juhos Ferenc SVD, P. Dr. Barsi Balázs OFM, Werner József SVD, P. Ocsovai Grácián OFM, Dr. Prof. Bolberitz Pál, P. Kercza Csaba Asztrik OFM, Péntek Zsolt, P. Palkó Júlián OFM, Prof. Dr. Puskás Attila, P. Tímár Asztrik OFM.

Következő lelkigyakorlat:

garadnay balazs atya

 

ADVENTI LELKIGYAKORLAT MÁRIAGYŰDÖN
2018. december 7-9.

Főtisztelendő Garadnay Balázs, Pécs-Szent István Plébánia plébánosa vezetésével ádventi lelkigyakorlatot hirdetünk Máriagyűdön a zarándokházban és a plébánián mindazoknak, akik a kegyhely kegyelmi környezetében szeretnének felkészülni Karácsony szent titkának megünneplésére. Balázs atya, sokak által kedvelt bölcs papi személyiség, aki imádságban megfontolt gondolataival segít majd bennünket.

A lelkigyakorlatra előre kell jelentkezni az alábbi jelentkezési lappal.


Élménybeszámoló:

nagybojti lelkigyakorlat mariagyudon 2018 06 BK

 

 

Lelkigyakorlaton voltunk Máriagyűdön

14-en gyűltünk össze Máriagyüdön a lelkigyakorlatos ház ebédlőjében, hogy a lelkigyakorlaton részt vegyünk. Nem volt későn érkező, mindenki ott volt, aki jelentkezett. Pontosak voltunk, hogy ne veszítsünk időt, hiszen szükségét éreztük, hogy a lelkigyakorlat minden percét megéljük. Hogy miért? A felkészülésért, hogy a Húsvétot, Jézus Krisztus kereszthalálát, és feltámadását méltó módon éljük meg. Ne csak ránk törjön az ünnep, hanem gondolataink összeszedése, lelkünk rendbe tétele bennünket is méltóvá tegyen az ünnep megértésére, és megélésére. Tovább a beszámolóhoz...